Újdonságok

Elkészült az iratminta-szerkesztő programunk, amely a nagyszámban előforduló, sablonos jellegű dokumentumok gyors és hibamentes elkészítését teszi lehetővé. További információk a www.readydoc.hu weboldalon.

"Annak adok szerszámot, aki tudja használni"

Válogatási akciók és utómunka

Az SQS 2001 Kft az autóiparban az ún. Control & Rework tevékenységgel van jelen, amely egyrészt a beszállítók termékeinek megfelelőség-vizsgálatát (minőség-ellenőrzés), másrészt a beszállítók folyamatainak fejlesztését és felügyeletét jelenti.

Kérje ajánlatunkat!

Mérnöki támogatás

Helyszíni mérnöki szolgáltatást nyújtunk a célgép és készüléktervezési, a minőségügyi, a projektvezetési és a termeléstámogatási területeken.
A projekt jellegű szolgáltatásunkat ügyfeleink szervezetébe beépülve, az ügyfeleink által meghatározott telephelyen végezzük.
Az általunk megtervezett gépek gyártása az megbízónkkal megegyezett formában történik.
Külföldi megbízatásokat is vállalunk.

Bővebben!

Cégképviselet

Telephelyünkön az elektro- és az autóipar számára bérgyártó tevékenységet folytatunk, mely félkész termékek összeszerelést és technológiai előkészítést foglal magában.

Bővebben!

Informatikai üzletág

Az Informatikai Üzletág önálló fejlesztésű szoftverei RUNNING gyűjtőnévvel jelölt programcsaládot alkotnak.
Ezek a vállalatirányítási rendszerek a gazdaság különböző területén alkalmazhatók.

Mezőgazdasági vállalatirányítási rendszerünket RUNNING FARM-nak, autóértékesítési vállalatirányítási programunkat RUNNING INDIANAPOLIS-nak neveztük el. 
A gyártási folyamatok tervezését és a termelés nyomonkövetését a RUNNING Termelés program segíti.

Hírek

2021. március 22.

BPW Design FMEA Projekt

A BPW saját tervezésű termékeinek a design FMEA projektjébe kapcsolódtunk be.  Tevékenységeink: FMEA moderátori és APIS moderátori feladatok. Az első termék projektj...

2021. március 18.

Aktuális híreink

2018 januárjától cégünk tevékenységköre bővült így a következő mérnöki és IT  szolgáltatásokat végezzük, illetve ajánljuk ügyfeleinknek.

2021. március 08.

Arconic célgép gyártása

Az elmúlt időszakban a csiszológép gyártása lezárult, a gép próbagyártás után a megbízó telephelyén sikeresen átadásra került. A projekt során a tervezési fázisban a tervező és vevő közti kommunikác...

2021. február 24.

TIPPEK KÖLTSÉGCSÖKKENTÉSRE, PÉNZMEGTAKARÍTÁSRA ÉS...

A termelékenység, hatékonyság növelése nagyon fontos az üzleti eredmények elérésében. Az SQS 2001 Kft. szolgáltatásainak ajánlásával a költségek csökkentése, pénzmegtakarítás, optimális munkaszerv...