TIPPEK KÖLTSÉGCSÖKKENTÉSRE, PÉNZMEGTAKARÍTÁSRA ÉS OPTIMÁLIS MUNKASZERVEZÉSRE

2021. február 24.

A termelékenység, hatékonyság növelése nagyon fontos az üzleti eredmények elérésében. Az SQS 2001 Kft. szolgáltatásainak ajánlásával a költségek csökkentése, pénzmegtakarítás, optimális munkaszervezés érhető el.

Az SQS 2001 Kft. autóiparban és elektronikai termékgyártóknál végez ellenőrzés és utómunka tevékenységet és beszállítói képviseletet.

Mindennapi munkánk része a vizuális ellenőrzésen kívül a precíziós mérések, a beszállítók számára végzett hibaanalízisek és speciális öntvény vizsgálatok.

Az elektronikai iparban több mint 100 ezer különböző alkatrészt vizsgáltunk, az összes darabszám pedig elérte a 136 millió darabot. Az autóiparban több mint 300 ezer különböző típusú alkatrészt vizsgáltunk, az összes darabszám meghaladta a 246 milliót.

Az autóipari beszállítók számára öntvények hibaelemzését végezzük, amely a beszállítók termékfejlesztéséhez kapcsolódik. A nem megfelelő termékek vizsgálata az átfutási időt csökkenti azáltal, hogy a hibák azonosításával és osztályozásával közvetlen visszacsatolást biztosít a beszállító felé.

Beszállítói képviseletet vállalunk a gyártási és selejt adatok figyelemmel kísérésével, összesítésével és egyedi riportok készítésével. A nem megfelelő termék előfordulásának kockázatát csökkentjük a bejövő áru szúrópróbaszerű vizsgálatával, a hibák azonnali feltárásával, válogatás szervezésével és lebonyolításával.

Érdemes az SQS 2001 Kft-t választani, mert nincs adminisztrációs, betanítási és munkaszervezései költség, mindig annyi munkaerőt biztosítunk, amennyi az adott feladat elvégzéshez szükséges.

Bővebb információ a www.sqs.hu weboldalon található. Várjuk jelentkezését.