Újdonságok

Elkészült az iratminta-szerkesztő programunk, amely a nagyszámban előforduló, sablonos jellegű dokumentumok gyors és hibamentes elkészítését teszi lehetővé. További információk a www.readydoc.hu weboldalon.

"Annak adok szerszámot, aki tudja használni"

Válogatási akciók és utómunka

Az SQS 2001 Kft az autóiparban az ún. Control & Rework tevékenységgel van jelen, amely egyrészt a beszállítók termékeinek megfelelőség-vizsgálatát (minőség-ellenőrzés), másrészt a beszállítók folyamatainak fejlesztését és felügyeletét jelenti.

Kérje ajánlatunkat!

Mérnöki támogatás

Helyszíni mérnöki szolgáltatást nyújtunk a célgép és készüléktervezési, a minőségügyi, a projektvezetési és a termeléstámogatási területeken.
A projekt jellegű szolgáltatásunkat ügyfeleink szervezetébe beépülve, az ügyfeleink által meghatározott telephelyen végezzük.
Az általunk megtervezett gépek gyártása az megbízónkkal megegyezett formában történik.
Külföldi megbízatásokat is vállalunk.

Bővebben!

Cégképviselet

Telephelyünkön az elektro- és az autóipar számára bérgyártó tevékenységet folytatunk, mely félkész termékek összeszerelést és technológiai előkészítést foglal magában.

Bővebben!

Informatikai üzletág

Az Informatikai Üzletág önálló fejlesztésű szoftverei RUNNING gyűjtőnévvel jelölt programcsaládot alkotnak.
Ezek a vállalatirányítási rendszerek a gazdaság különböző területén alkalmazhatók.

Mezőgazdasági vállalatirányítási rendszerünket RUNNING FARM-nak, autóértékesítési vállalatirányítási programunkat RUNNING INDIANAPOLIS-nak neveztük el. 
A gyártási folyamatok tervezését és a termelés nyomonkövetését a RUNNING Termelés program segíti.

Running Invoice 2

A Running Invoice 2 egy könnyen kezelhető számlázó program. Lehetőség van a számlák több valutában való kiállításra. A vevő a partnertörzsből választható, de új partner felvitelére a számla rögzítése során is lehetőség van. A számlára felírásra kerülő fej- és lábléc a törzsekből kiválasztható, alapértelmezettként beállítható, és ezek a szövegek számlázáskor módosíthatóak.

A tételek rögzítése két féle módon történhet. Cikkszám beírásával a cikktörzsből és cikkszám felírása nélkül. Számla készítésekor a rögzített cikkek megjelennek tételesen felsorolva és áfa bontásban is.

A számla lista az alábbi szempontok alapján kérhető le:

  • Időszakra
  • Vevőre
  • Áfa kulcsra
  • Vevő csoportra
  • Számlára

A program tartalmazza az Adóhatósági Ellenőrzési Adatszolgáltatás modult. Ezt a modult 2016.01.01-től érvénybe lévő szabályozás alapján minden számlázó programnak kötelezően tartalmaznia kell, ezzel biztosítva a NAV felé való adatszolgáltatást.