Újdonságok

Elkészült az iratminta-szerkesztő programunk, amely a nagyszámban előforduló, sablonos jellegű dokumentumok gyors és hibamentes elkészítését teszi lehetővé. További információk a www.readydoc.hu weboldalon.

"Annak adok szerszámot, aki tudja használni"

Válogatási akciók és utómunka

Az SQS 2001 Kft az autóiparban az ún. Control & Rework tevékenységgel van jelen, amely egyrészt a beszállítók termékeinek megfelelőség-vizsgálatát (minőség-ellenőrzés), másrészt a beszállítók folyamatainak fejlesztését és felügyeletét jelenti.

Kérje ajánlatunkat!

Mérnöki támogatás

Helyszíni mérnöki szolgáltatást nyújtunk a célgép és készüléktervezési, a minőségügyi, a projektvezetési és a termeléstámogatási területeken.
A projekt jellegű szolgáltatásunkat ügyfeleink szervezetébe beépülve, az ügyfeleink által meghatározott telephelyen végezzük.
Az általunk megtervezett gépek gyártása az megbízónkkal megegyezett formában történik.
Külföldi megbízatásokat is vállalunk.

Bővebben!

Cégképviselet

Telephelyünkön az elektro- és az autóipar számára bérgyártó tevékenységet folytatunk, mely félkész termékek összeszerelést és technológiai előkészítést foglal magában.

Bővebben!

Informatikai üzletág

Az Informatikai Üzletág önálló fejlesztésű szoftverei RUNNING gyűjtőnévvel jelölt programcsaládot alkotnak.
Ezek a vállalatirányítási rendszerek a gazdaság különböző területén alkalmazhatók.

Mezőgazdasági vállalatirányítási rendszerünket RUNNING FARM-nak, autóértékesítési vállalatirányítási programunkat RUNNING INDIANAPOLIS-nak neveztük el. 
A gyártási folyamatok tervezését és a termelés nyomonkövetését a RUNNING Termelés program segíti.

Ügyiratkezelő

Ügyirat kezelő program (Running Case Managent Program)

Ajánló cégeknek

Az ugyiratKezelo© iratminta-szerkesztő és -kitöltő rendszer a cégek nagyszámban előforduló, sablonos jellegű iratainak gyors és hibamentes elkészítését teszi lehetővé.

A cégek napi működésük során rendszeresen bocsátanak ki az ügyfeleik, a hatóságok vagy a munkavállalóik felé olyan iratokat, melyek főbb tartalmi elemei állandók, viszont változó adatokat is tartalmaznak. Az ilyen iratokat általában szövegszerkesztővel készítjük el, a korábban elmentett dokumentumok átírásával. A dokumentum átírása során alaposan át kell olvasni a korábban elmentett szöveget, majd minden változó adatot aktualizálni szükséges. Ez hosszabb időt vesz igénybe, és még többszöri átolvasás után is előfordulhat, hogy elmarad egyes szavak átírása.

Az ugyiratKezelo © iratminta-szerkesztő moduljában testre szabottan létrehozhatók a tömegesen előforduló céges iratsablonok. A végleges irat az iratminta-kitöltő modulban készíthető el. Az iratminta-kitöltő modulban az ismétlődő adatokat elegendő egyszer megadni, azok a megfelelő helyeken fognak megjelenni. Egyes törzsadatok előre rögzíthetők a rendszerben, amelyek automatikusan bekerülnek a végleges dokumentumba, átírás vagy ismételt megadás nélkül.

A program használata egyszerű, a dokumentum egy űrlap kitöltésével elkészíthető. Ez a megoldás biztosítja azt, hogy az irat megszerkesztése lényegesen rövidebb időbe telik, mint a szövegszerkesztőben történő átírás. Az irat elkészítése - csekély mértékű felhasználói beavatkozás mellett - túlnyomó részt automatikusan történik, így sokkal rövidebb időt vesz igénybe, mintha azt a szövegszerkesztőben, hagyományos módon írnánk át, és a nem kellően alapos átolvasásból eredő hibalehetőségek is teljes mértékben kizárhatók.
 
A szoftver elvégzi az emberi beavatkozást nem feltétlenül igénylő feladatokat, az így felszabaduló emberi erőforrás más, hasznosabb feladatokra fordítható.
 
A szoftverrel részben automatizálható például a munkaügyi dokumentumok, vállalkozói szerződések, megbízások, megrendelők, ajánlatok elkészítése, de bármely olyan változó elemeket is tartalmazó irat előállítható a segítségével, amelyet a cég nagy számban bocsát ki.
 
A rendszer online működik, így bárhonnan elérhető, telepítése nem szükséges.

Címszavakban:

  • A céges iratok testre szabottan építhetők fel

  • Az állandó adatok törzsadatként szerepeltethetők

  • Az iraton belül ismétlődő adatokat (pl. ügyfél neve) elég egyszer megadni

  • Az irat elkészítése - az automatizálásnak köszönhetően - egyszerűen, hibamentesen elvégezhető

  • A kész irat letölthető, szükség esetén továbbszerkeszthető

  • A sablonos iratok elkészítése - a hagyományos szövegszerkesztős megoldáshoz képest - lényegesen kevesebb időráfordítást igényel, így költségmegtakarítás érhető el általa